Ovo je NAJBIZARNIJI PAR NA PLANETI: Kandidovao za predsednika, a O NJEGOVOJ PRVOJ DAMI svi pričaju! AFRIČKA KIM KARDAŠIJAN bar je ČETIRI PUTA TEŽA od svog verenika!


Iz daleke Gvineje dolazi nam u najmanju ruku jedna zanimljiva priča, a njeni glavni akteri su tamošnji popularni pjevač Musa Sandijana Kaba, poznatiji kao Grande Pi njegova izabranica Eudoski jao. Omaleni pjevač je odlučio da se kandiduje na predsjedničkim izborima koji će biti održani 18. oktobr, a u tome mu najveću podršku proža upravo njegova izabranica bujnih oblina.

“Slušajte me, ja ću biti predsjednik. Svi me morate podržati”, poručio je Grande P svim sojim fanovima, a uprkos tome što sve dječuje kao šala, mnogi smatraju ako zapravo postoje šanse da pjevač postigne ono što je sebi zacrtao. Inače, ovaj pjevač svoju popularnost duguje ne samo svom talentu, nego i specifičnom izgledu i odabiru svoje voljene kojoj se smiješi titula prve dame Gvineje, ukoliko on bude pobijedio na izborima. Zapravo, špekuliše se da ga je ona i podstakla da se kandiduje. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.Source link

Add a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *